Resande tekniker sökes till Dafo Vehicle Fire Protection i Katrineholm

Two technicians looking at a bus motor

Om tjänsten

Dafo Vehicle Fire Protection Katrineholm tillverkar, monterar och underhåller släcksystem på fordon, vars arbetsområde finns i brandfarlig miljö samt på bussar över 10 ton. Vårt arbetsområde för resande tekniker är södra och mellersta Sverige.

Vi är i dagsläget 38 personer sysselsatta i verksamheten i Katrineholm, varav 8 resande tekniker. Nu behöver vi förstärka med ytterligare 2 RESANDE TEKNIKER.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med våra produkter ute i fält, vilket bl a kan innefatta skräddarsydd montering och underhåll av vår släckutrustning på unika anläggningar eller fordon. Du kommer att ha direktkontakt med våra kunder, där ni gemensamt planerar inför montering av släckutrustningen.

Vi söker dig som

Du kommer att intern utbildas av oss på företaget, men för att du skall lyckas i rollen tror vi att följande stämmer in på dig:

  • Du har en förmåga att kunna lösa mekaniska och el-tekniska problem på plats.
  • Du kan arbeta på annan ort under vanligtvis måndag till torsdag.
  • Du kan uppvisa kunskaper inom mekanik/el-teknikområdet och att Du har ett mekaniskt intresse.
  • Du är noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull
  • Du kommer att dokumentera Dina arbeten på plats och behöver därför ha viss administrativ förmåga samt vana att arbeta med datorer.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Arbetstid: Dagtid
  • Placering: Katrineholm med arbetsområde i södra och mellersta Sverige.
  • Lön enligt överenskommelse

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Skicka din intresseanmälan och CV redan idag då platserna kommer att tillsättas löpande.
Ansökan sker via e-post till peter.eriksson@dafo-vehicle.com

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Peter Eriksson
Site Manager
peter.eriksson@dafo-vehicle.com
Tel: : +46 70 9797 155

 

Om Dafo Vehicle Fire Protection

Sprunget ur Dafo Brand med 100 års erfarenhet av brandskydd, erbjuder Dafo Vehicle ett komplett sortiment av släcksystem för fordon. Dafo Vehicle levererar allt ifrån enklare lösningar till skräddarsydda system för bussar, skogsmaskiner, gruvmaskiner, anläggningsmaskiner och lasthanteringsmaskiner för hamnar.

Dafo Vehicles huvudkontor ligger i Tyresö utanför Stockholm, men vi finns även representerat världen över via dotterbolag och ett brett nätverk av Dafo-återförsäljare. I januari 2020 tillkom Dafo vehicle i Katrineholm genom uppköp av Svensk Brandservice. Dafo Katrineholm utgör en central del för produktion och lager.

Dafo Vehicles omsättning är omkring 280 MSEK. Vi är kollektivavtalsanslutna och är kvalitets- och miljöcertifierade.