Key Account Manager till Mining & Construction

Shaking hands

Är det dig vi söker?

Är du en professionell och lyhörd person med ett utpräglat affärssinne, tidigare förhandlingsvana och en god teknisk förståelse? Lockas du av möjligheten att få axla en spännande tjänst på ett snabbväxande bolag i en expansiv bransch? Då kan rollen som Key Account Manager på Dafo Vehicle Fire Protection AB vara nästa steg för dig.

Dafo Vehicle Fire Protection AB är en ledande leverantör av brandsläckningssystem för bland annat OEM kunder av tunga fordon, med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk. Idag har vi drygt 110 medarbetare med huvudkontor i Stockholm Tyresö och verksamheten kännetecknas av personligt engagemang, snabbhet, lyhördhet och professionalitet.

Teamwork

Om rollen

På Mining & Construction segment har våra OEM kunder ett eget team som består av Key Account Manager, Account Manager samt support för leveranser till våra OEM kunder.  

I din roll är du den engagerade lagledaren som håller samman teamet och ansvarar för att vårda samt utveckla relationerna med respektive OEM kunder, kombinerar förvaltning och affärsutveckling, förhandla fram ramavtal och delta i upphandlingar, ta fram försäljningsstatistik, göra analyser, prognoser och följa upp avdelnings budget. Föreslå förbättringar och nyheter, samt driva utveckling av befintliga produkter och tjänster. Allt för att ännu bättre kunna möta OEM kunder nuvarande och framtida behov.

Du utgår från kontoret i Stockholm, Tyresö där du arbetar tillsammans med segmentschef och övriga kollegor från säljteamet. För rätt person finns det goda möjligheter att fortsätta utvecklas och på sikt få ett utökat helhetsansvar.

Om dig

  • Du är en van förhandlare som får saker att hända och har en fallenhet för att knyta kontakter och underhålla relationer med såväl kunder som kollegor på en professionell nivå. Din drivkraft är att göra affärer och se verksamheten växa och du har lätt för att driva din egna utveckling samtidigt som du är bra på att få med dig andra. Liksom en vilja att sätta upp och nå tydligt satta mål.
  • Du har analytisk förmåga, är affärsmässig engagerad och strukturerad och gå i gång på att hitta nya säljmöjligheter så att du kan koppla ihop och relatera olika affärshändelser och förändringar till varandra för att hitta nya affärsmöjligheter och lyckas skapa förtroende och har god insikt i vad du kan lova utifrån företags leveranskapacitet.
  • Du har genuint intresse för de produkter och tjänster vi säljer. I gengäld blir du en uppskattad expert både för dina kunder och för dina kollegor, eftersom du är den person som bäst förstår vad kunden behöver.
  • Du har en akademisk utbildning - gärna inom företagsekonomi, management eller beteendevetenskap. Stark förmågan att kunna tolka olika typer av texter, kunna upprätta och förstå affärsavtal och lämna in underlag för upphandlingar på en hög nivå på svenska och engelska.

Rollen kräver körkort samt flytande kunskaper i svenska och engelska. Andra språk som tyska och, eller franska är mycket meriterande.

Hoppas att vi har väckt ditt intresse och att du är nyfiken på att veta mer om rollen. Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart du kan till jobapplication@dafo-vehicle.com.

Har du specifika frågor kring tjänsten får du gärna kontakta överordnad chef för segmentet Mining & Construction Marcello Sanchez.

Dafo Vehicle at Elmia Wood

CONTACT OUR REPRESENTATIVE

Marcello Sanchez, Dafo Vehicle HQ;

Marcello Sanchez

Business Line Manager - Mining